1. Glostrup Gruppe

Kontakt

Adresse: 

Gerdasvej 55

2600 Glostrup

1. Glostrup Gruppe

Vi er en gammel gruppe, som fejrede 75 års jubilæum i 2012. Vores hytte er gammel. Vores gruppeleder er .. nåeh nej.

Vi bygger på et solidt fundament af klassiske spejderværdier og -færdigheder. På aktivitetsfronten udmønter det sig i at vi går meget op i "gammeldags" spejderdicipliner som lejropbygning med rafter og besnørringer, orientering (med kompas, forstås), lejrliv med telte, bål og alt hvad dertil hører. Disse aktiveteter er sjove. Derudover giver de de perfekte rammer for dyrkelse af vores spejderværdier: Kammeratskab, fællesskab, hjælpsomhed, oplevelser.

Gruppen har et godt sammenhold på tværs af grene. Det skyldes muligvis at vi er heldige. Eller osse skyldes det at vi starter vores møder sammen med flaghejs og en sang og en leg før de enekelte grene kaster sig over deres egne aktiviteter. Desuden har vi hvert andet år en gruppetur, hvor hele gruppen inkl. forældre er afsted.

Ledergruppen fungerer godt sammen og der er en fælles holdning til de værdier vi arbejder efter. Ledersammenholdet og den røde tråd i gruppen styrkes på lederture, hvor vi både kan være alvorlige og "støvede" og planlægge og have visioner. Men også være glade sammen og lave sjove aktiveter. 

Vi har nogle klare målsætninger for arbejdet i de enkelte grene. VI ved hvad vi kan forvente af hinanden. Og vi synes i al beskedenhed at vi har et højt aktivetetsniveau.

Scouting is fun. If it isn't fun, it isn't scouting!

- Baden Powel